Efter en rigtig god sæson 2014-15 er det vel på sin plads at lave et kort resume over de opnåede resultater.

Vi opnåede som det første at få puljevindere i oldboys turneringen i DDBU.

Efterfølgende gik holdet hele vejen og slog alle de andre puljevindere og endte op med at få det højeste snit i semifinalen og dermed fik Bramming æren af at blive vært for regionsfinalen for hele Jylland og Fyn.

Denne finale vandt holdet ligeledes og blev således regions-mestre i oldboys 2015.

Resultatet ved regions-mesterskabet var ligeledes så fint at Bramming billard også fik æren af at afholde landsfinalen for oldboys 2015.

Det blev en særdeles spændende og tæt finale, hvor Brammings hold mødte Bristol fra Odense, som de havde slået i de seneste to kampe, senest ved Regionsmesterskabet. Desværre var det Bristol, der denne gang slog Bramming med en ganske lille margin. Dermed endte Bramming med bronze, Rønne med sølv og Bristol med guld.

I Vejen-turneringen vinter 2014-15 blev et af Brammings hold ligeledes puljevindere og slog puljevinderne fra de øvrige puljer så Bramming endte med at vinde hele turneringen.

I Vejen-sommerturnering fik vi også denne gang et fint resultat i form af puljevinder, som i kampen med de øvrige puljevindere fik en fornem andenplads i hele turneringen.

Vedr. lokaleleje

Endelig har vi fået ændret aftalen med kommunen om leje af lokalerne så vi nu slipper for at skulle booke de timer vi bruger lokalerne, men tværtimod har vi fået en fast husleje og kan benytte lokalerne alle timer i døgnet alle ugens dage. Huslejen er endda blevet reduceret lidt i forhold sidste år.