Hej alle billardspillere !

Nu starter vi en skomager turnering, der spilles indledende turnering , hvor der spilles alle mod alle med afslutning op til vor juleafslutning lige før jul.

Desuden starter vi også klubmesterskab op her i starten af november ligeledes i puljer, hvor der spilles alle mod alle og hvor de 2 bedste fra hver pulje går videre. Finale afvikles umiddelbar før vor Nytårsgalla der bliver fredag d. 20. januar 2017.

Dartturnering

Som noget nyt bliver der nu mulighed for at prøve at spille dart også. Der er indkøbt 3 sæt dartpile, så alle kan gå i gang med at prøve at spille, der er også kopieret spilleregler for foreløbig 5 forskellige dartspil.

Vi vil indlede med at spille en meget let og enkel form for dartturnering, hvor alle kan være med
et spil der kaldes “kill” Dette spil er meget enkelt, kort fortalt skal første spiller kaste 3 pile og det samlede antal point skal den efterfølgende spiller score over ellers mister han et liv. Hver spiller får tildelt 3 liv, og når en spiller mister det sidste liv ryger han ud af turneringen. Der fortsættes indtil der kun er en vinder tilbage.

Der er ophængt tilmeldingsedler til alle 3 turneringer.

Vi håber som altid at der er rigtig mange der vil være med for jo sjovere bliver det jo.

Skynd jer at melde jer til sidste tilmelding er fredag d. 4. november

På turneringsudvalgets vegne

Helmer Pugh